29 de maig 2007 00:00

LA CATALUNYA SOCIALISTA FEU DE JIHADISTES

Foto: CNP

A hores d'ara 16 persones han estat detingudes en el marc d'una operació contra el terrorisme islamista. La majoria de les detencions, 13 en total, s'han fet a Catalunya a les ciutats de Barcelona, Igualada, Mataró i Santa Coloma de Gramenet, totes 4, poblacions on la seguretat ciutadana depèn del Partit Socialista.

L' operació Tala ha estat dirigida pel jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón, i els jihadistes detinguts estan acusats de captar futurs terroristes per enviar-los a camps de formació i entrenament al Marroc, l'Iraq i l'Afganistan a més d'estar relacionats amb un grup terrorista marroquí salafista. En els nombrosos registres que s'han realitzat, la policia ha confiscat abundant informació en suport informàtic que ara haurà de ser analitzada. L'operació continua oberta i no es descarten més detencions. A Santa Coloma de Gramenet ja s'han fet anteriorment més operacions policials contra islamistes que van ajudar a fugir pressumptes col·laboradors de l'11-M. Entre els detinguts, hi ha l'antic imam de Santa Coloma, Taoufik Cheddadi, que fa un parell d'anys va acusar els Mossos d' "asesinar a quemarropa un joven musulmán", entre d'altres perles. Segons fonts de la investigació, Cheddadi ja havia estat detingut amb anterioritat per usar la seva llibreria com a tapadora. En el moment de la detenció de Cheddadi, joves musulmans han increpat i cridat els agents de l'ordre actuants.

Dóna la circumstància que EL PERIÓDICO DE CATALUNYA donava una columna a l'imam acusat de terrorisme per opinar de les eleccions municipals del 27 de maig en un article del proppassat 17 de maig.


Ara és el moment de recordar que fa dues setmanes Artur Mas va acusar el Govern tripartit d'haver permès que Catalunya es converteixi "en el principal focus d'entrenament del terrorisme islàmic i en el principal port d'entrada de l'haixix a tot el sud d'Europa" rebent crítiques per part de José Montilla i Joan Saura per faltar a la veritat i acusant el president de CiU d'"exagerar" després de que aquest hagués valorat les declaracions de la Confederació Espanyola de Policia (CEP) que considerava que Catalunya és el "centre de captació de terroristes islàmics més gran d'Europa".

Que Catalunya s'ha transformat en una potent base d'operacions del terrorisme islamista ho demostra el fet de que en els darrers 2 anys el serveis de seguretat espanyols hagin reforçat en més de mig miler els agents dedicats a investigació a la zona de Catalunya i València. La situació al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre és especialment preocupant, on fins i tot s'ha entrenat a les policies locals en com respondre davant d'aquesta greu amenaça segons informacions a les quals ha tingut accés TWT.

Des de Tripartit-Watch celebrem l'actuació policial i només ens preguntem si aquesta s'hauria retardat pel jutge instructor per tal d'evitar donar la raó al sr. Artur Mas sobre les seves afirmacions fetes en campanya i beneficiar així el PSC.

Què hi tenen a dir ara srs. Saura i Montilla? Es posaran a la feina d'una vegada? Recordem que el sr. José Montilla és cap de la Junta de Seguretat de Catalunya i màxim responsable de la seguretat del país junt amb el conseller d'Interior Joan Saura. Enlloc d'amagar-se han de donar la cara.

4 Comments On "LA CATALUNYA SOCIALISTA FEU DE JIHADISTES"

29/5/07 00:26

Alguns polítics haurien de tenir més voluntat de ser objectius i, per ser-ho, hi ha dades que deixen les coses ben clares.
A més, el discurs que porten duu a la confusió entre la suposada protecció que i defensa dels immigrants que abanderen i la real. Aquesta, que ha de ser igual per a tots els ciutadans, és el respecte a la Justícia.

L'article, molt bo, m'ha recordat com es reia el partit del govern del sr. Aznar quan deia que el terrorisme islàmic vol recuperar Al-Andalus. Si fem memòria, tothom reia però fa menys d'un any que un comunicat de l'organització terrorista internacional ho confirmava.
Per alguns és difícil de creure perquè per a la civilització occidental sembla obsolet, ja que ho vàrem superar fa segles, però s'ha de ser conscient que en una part del món no ha canviat.

Anònim Says:
29/5/07 09:09

Ista ista ista Catalunya és Jihadista!

Anònim Says:
29/5/07 18:49

El PSC està a favor de fer "mes quites" arreu del país.

Anònim Says:
29/5/07 23:26

el periodico que es una mena d' AL-ZUTABE no?

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!