30 de maig 2007 03:33

EXCLUSIVA: A DIA D'AVUI BIPARTIT A BARCELONA!

Foto: FCO


Atenció, atenció! Segons hem pogut saber dels nostres espies a l'Ajuntament barceloní, Jordi Portabella, el gran perdedor de les eleccions municipals a Barcelona està a punt d'agafar un atac d'histèria (a l'igual que la cúpula d'ERC que ha detectat moviments hostils a l'entorn de Joan Carretero i dels que informarem tan bon punt tinguem informació contrastada).

Resulta que Jordi Hereu li ha dit a Portabella que de segon tinent d'alcalde res de res i que es contenti amb els mercats i la plataforma per les foques al Fòrum. I a més, els socialistes volen posar un regidor socialista al front de tots els districtes de Barcelona, inclosos aquells que controlava ERC fins diumenge i en aquells que han guanyat altres forces incomplint el seu programa electoral on apostava per una descentralització del poder de l'Ajuntament.

En aquestes condicions, Jordi Portabella ha dit a l'Hereu que es pensa abstenir en la primera votació amb la qual cosa el govern de Barcelona estaria en minoria i només recolzat pels 14 regidors socialistes i els 4 comunistes, fent un total de 18 sobre els 41 de la Casa Gran.

Aquesta setmana l'Hereu vol tancar els "ajustaments" que està fent i si Portabella no passa per l'adreçador això significarà un mandat mogudet a la ciutat de Barcelona.

2 Comments On "EXCLUSIVA: A DIA D'AVUI BIPARTIT A BARCELONA!"

Anònim Says:
30/5/07 09:42

Tacticisme de baixa estofa. Es veuen a venir la segona patacada a les eleccions legislatives i ara ens faran creure que de tripartits no en volen saber res, però l'endemà de les eleccions, es reintegraran al govern municipal. És el mateix engany que el perpetrat a la Generalitat, on van trencar el tripartit però amb l'acord de tornar-lo a fer després de les eleccions de l'1-N sense dir-ho. L'acrod és "estratègic" i no pararan fins que CiU entri en greus problemes. L'exemple de Figueres, on s'havia acordat respectar la llista més votada i ara es fan enrere, és un avís a navegants.

Anònim Says:
30/5/07 19:27

Això es pur teatre! De totes maneres espero que és compleixi i sigui l'inici de la decadència dels tripartits.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!