20 de juny 2007 00:00

L'ESTIL PORTABELLA NO VARIA



El pas a l'oposició de Jordi Portabella no sembla deturar les pràctiques mafioses a les quals ens tenen acostumants la gent de l'Esquerreta. En un dur comunicat emès pel mantenidor del web de la Plataforma ciutadana AVE PEL LITORAL s'anuncia el tancament de la mateixa per les continues amenaces i pressions de la Trini Capdevila (fitxatge d'última hora de Portabella per les municipals) i el seu entorn. A continuació el comunicat perquè jutjeu per vosaltres mateixos.

Aquesta pàgina web, que pago i administro jo personalment, queda desvinculada totalment de la "Plataforma AVE pel litoral", degut a les pressions que està rebent la Plataforma, per part de familiars d'una membre de la llista d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona amb la intenció de millorar la imatge del Sr. Portabella que es dóna en aquesta pàgina.

Com que en aquesta pàgina, que pago jo, hi figuren els meus posicionaments sobre els polítics i els seus actes (actes documentats per retalls de premsa) i no penso sotmetre'm a la censura i/o dictats de ningú (ni de partits ni de particulars), la desvinculo totalment de la Plataforma per a no perjudicar-la.

Si tracto de pallasso al Sr. Portabella (24-01-2007 20 minutos) es degut a que un regidor que forma[va] part del govern de la ciutat i diu que la solució als problemes evidents del traçat és que els trens vagin a 50 Km/h pel traçat actual, com a mínim em mereix aquest qualificatiu i sent molt, però que molt mesurat.

Que ha fet el Sr. Portabella pels veïns respecte a aquest traçat mentre estava al govern de l'ajuntament?

Que fa ERC no presentant-se al Senat espanyol el dia que la Plataforma va a exposar els problemes del traçat?

On estan les al·legacions d'ERC a l'actual projecte presentat el 2006? Cerqueu qualsevol referència a ERC a la Declaració d'Impacte Ambiental apareguda avui al BOE.

Que fa ERC al Govern de la Generalitat (12-06-2007 Metro) donant suport al conseller Nadal quan aquest ha dit que l'Ajuntament de Barcelona ara por dir el que vulgui que no canviaran el traçat?

Algú es pot creure que ERC actua ara per convenciment i no per millorar la seva imatge veient els resultats obtinguts a Barcelona i els seus actes fins les eleccions?

Jo NO!!!

David Vallespí
mantenidor d' AvePelLitoral.Info

0 Comments On "L'ESTIL PORTABELLA NO VARIA"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!