21 de juny 2007 00:58

ESCAC A L'HEREU


Escac a l'Hereu. Informa avui El Singular Digital que CiU, PP i ERC pacten redactar un text unitari contra el traçat del TGV pel centre de la ciutat en el primer ple ordinari d'aquest mandat, inicialment previst per la segona quinzena de juliol.

Però la cosa no s'atura aquí. Els nostres talps a l'Ajuntament de Barcelona ens han informat que els moviments de despatx a CiU, ERC i PP contra el PSC són l'ordre del dia. Tots contra el PSC i la crossa.

Xavier Trias, Jordi Portabella i Alberto Fernàndez no només votaran a favor de la moció de CiU que obligarà a Hereu i Mayol per primer cop a la Història de la democràcia a complir la voluntat majoritària dels grups que representen els barcelonins al consistori i haver-se d'empassar la suspessió temporal de les obres del TGV pel centre de la ciutat, sinó que per més inri, ens diuen que no és l'únic pacte que s'està gestant. De fet cada grup a la oposició presentarà una moció que rebrà el suport dels altres dos. De moment CiU defensarà l'aturada de les obres del TGV per sota la Sagrada Família rebent el suport d'ERC i PP.

Les mocions que presentaran ERC i PP per la seva banda ja les sabem i encara no us les podem avançar per no perjudicar les negociacions. L'interès de Barcelona està per damunt del dret a la informació com podeu comprendre i des de TWT no farem el joc als espanyolistes del PSC. Però si que us podem avançar que les propostes que presentin CiU, ERC i PP rebran el suport unànim de tots 3 grups i deixaran en minoria l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu. Escac i mat.

1 comentaris:

Anònim Says:
21/6/07 17:37

ja anira be q el prepotent de l'hereu les passi putes!

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!