15 de juny 2007 00:04

PORTABELLA NO ES PARLA AMB HEREU

Foto: Josep Losada (AVUI)


Segons ens han informat els nostres talps a l'Ajuntament de Barcelona, tot i el posat rioler de Jordi Portabella en el seu últim ple de dimecres a la casa gran i que podeu veure a la fotografia superior, la relació que té amb els socialistes a dia d'avui és totalment nul·la.

De fet, Portabella, que encara compartia amb Jordi Hereu la seva cadira de tinent d'alcalde no va parlar en cap moment amb el batlle que ell mateix va investir fa uns mesos enrera en deixar l'alcaldia l'actual ministre de Justícia, el sr. Joan Clos.

Un cop acabats els discursos dels regidors sortints al plenari de comiat, va seguir un piscolabis amb copa de cava inclosa a la terrassa que dóna al Saló de Cent. Els protagonistes: Hereu i Mayol, que tot just havien tancat l'acord de govern en minoria entre socialistes i comunistes. El gran absent: Jordi Portabella, que no es parla ni amb els socialistes ni amb l'alcalde que va investir, i per tant, tampoc es va quedar a prendre una copeta de cava amb la resta de regidors.

Dissabte es constituirà el nou govern municipal del cap i casal de Catalunya on Jordi Hereu haurà de veure-se-les amb l'oposició en bloc (CiU, PP i ERC) i que li tombarà el traçat actual del Tren de Gran Vergonya (TGV) a la primera de canvi i pactat amb els socialistes de Madrid sense escoltar totes les veus en contra que se li han aixecat. El mandat serà mogudet com ja vam avançar en rigorosa exclusiva el passat 30 de maig quan vam ser el primer mitjà en informar que el tripartit no es reeditaria a la ciutat de Barcelona després de les trastades de Jordi Hereu a Portabella.

4 Comments On "PORTABELLA NO ES PARLA AMB HEREU"

Anònim Says:
15/6/07 03:35

Us ha quedat la web fantastica!!!!!!!!!!

Anònim Says:
15/6/07 12:43

El traçat de l'AVE (no "TGV", quina mania de fer servir les sigles dels francesos, aquests "grans amics" de la cultura i la llengua catalana!) el va aprovar l'últim govern de CiU cap allà el 2001 o 2002, oi?

Anònim Says:
15/6/07 18:35

Vilanova jo crec q el que es va aprovar el 2001 no té res a veure amb el que ha pactat l'Hereuet amb Fomento. Mira-t'ho bé i veuràs que el PSC s'ha saltat tots els compromisos adquirits llavors.

Anònim Says:
15/6/07 19:14

Aqui se us veu el llautó. El traçat actual sota la Sagrada Familia el van acordar l'Alvarez Cascos amb el govern d'en Pujol. Ara PP i CiU si oposen. O sigui que ens prenent per idiotes. Un exemple mes del poc nivel i descredit de la clase política. Tota. Tota he dit. Del Tripartit o de l'oposició....

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!