3 de nov. 2007 15:15

QUÈ DEIA VIDAL-FOLCH D'UN 20 % ?

Julián García Vargas

El nostre amic Porkys va agafar un cabreig monumental quan vam destapar el seu tema amb la Siccardi. "Doneu-me el que sigui" va dir als seus redactors. I en dos dies ja publicava a El País Cataluña que Convergència cobrava comissions del 20% quan és totalment mentida.

Aviam que li sembla aquesta al Porkys. Recordeu Julián García Valverde, ministre felipista que va haver de dimitir juntament amb Narcís Serra, àlias "Superagente 86", pel cas de les escoltes il·legals del CESID (actual CNI) a tota mena de ciutadans i fins i tot al cap del seu Estat?

A la clavaguera sociata van posar un tal Julián García Vargas que ja havia estat anteriorment ministre de Sanitat. Després de tot el merder dels GAL, ara dóna lliçons com a "presidente de la asociación española de contratistas con las administraciones públicas". Esclar, qui millor que un ex-ministre de la clavaguera per representar els contractistes de l'administració i explicar-los com ho han de fer si volen aconseguir els contractes. No debades el PSC té al delinqüent Josep Maria Sala de responsable de Formació: per explicar com finançar ben finançat un partit.

Ben mirat, si el màxim responsable d'aquelles escoltes telefòniques il·legals i també màxim dirigent del PSC durant el cas Filesa de finançament il·legal, Narcís Serra i Serra, pot presidir una ONG benèfica tant rellevant per la seva obra social com Caixa Catalunya, "todo es posible en Granada".

Els sociates, quins grans professionals!




El éxito de la externalización en el Ejército depende de una buena definición de lo que se demanda, cuándo y a qué coste

Entrevista a D. Julián García Vargas, Presidente de la Asociación de Empresas Contratistas con las Administraciones Públicas (AESMIDE) con motivo de la celebración de Punto de Encuentro 2007 (PE´07)

El día 8 de noviembre, se celebra en el Palacio de Congreso de Valencia, Punto de Encuentro 2007 (PE´07), bajo el título “La externalización en las Fuerzas Armadas: nuevas oportunidades de colaboración y negocio para las empresas”.

Con motivo de este evento, se han realizado una serie de "Entrevistas clave" que se irán publicando hasta el día 8 de noviembre.

La tercera entrevista tiene como invitado a D. Julián García Vargas, Presidente de la Asociación de Empresas Contratistas con las Administraciones Públicas (AESMIDE)


1 comentaris:

Anònim Says:
5/11/07 12:49

Que bo, un sociata defensant... la privatitzacio de l'exèrcit!!!! (externacilització=privatitzacio). I ex ministre de Defensa, a més!!!!!

Us sona Blackwater, a l'Iraq? I Hallyburton? Aiiii sociates sociates. Sociates, i per tant, farsants.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!