17 de maig 2007 00:31

ALERTA: CUINAT EL TRIPARTIT A TARRAGONA

El periodista tarragoní Frederic Porta s'està guanyant uns calerons com a presentador d'actes en campanya. No li queda res més, després d'haver estat cap de comunicació del Fòrum 2004, amb un èxit perfectament descriptible.

Però el plat fort de Porta no és la coherència (ni la trasmissió de partits de futbol, com saben els qui el pateixen la locució en català dels partits del Barça al PPV de Canal Satélite).

Desprès d'haver presentat a bombo i platerets el candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona, José Félix Ballesteros, ara farà el mateix amb el d'ERC, Sergio de los Ríos. A qui votarà Porta? Nomès es pot votar un cop, com sap fins i tot ell. Quina és la millor opció per Tarragona?

Només hi ha una explicació: en realitat, Porta presenta dos actes del mateix partit: el Tripartit. El Tripartit a Tarragona ja està cuinat, i per això tant és votar PSC com votar ERC. Tot va a la mateixa capsa: la del PSOE-PSC montillesc. Queda clar: a Tarragona, votar ERC és votar PSOE.

4 Comments On "ALERTA: CUINAT EL TRIPARTIT A TARRAGONA"

Anònim Says:
17/5/07 00:54

Em sembla que oblideu que l´alternativa al tripartit és el govern actual que a acabat en minoria i que el formen uns que es diuen molt sobiranistes i uns que es diuen molt espanyolistes. El tripartit no és una gran solució però és millor que ser l´única capital amb cara i ulls on el PP està al poder.

Anònim Says:
17/5/07 10:25

Ei! guaiteu aixó:

http://antonibalmon.blogspot.com/2007/05/la-furgoneta-de-campanya-al-dipsit.html

Anònim Says:
18/5/07 09:16

Centrar-se de forma obsessiva en que part del consistori està en mans d'algun regidor del PP és no voler veure que aquestes eleccions no són essencialment ideològiques sino que han de determinar el model de ciutat que volen els tarragonins.

El tripartit no només està cuinat a Tarragona sinó arreu de Catalunya (amb honroses excepcions). Tarragona ha fet un "canvi radical" (i perdoneu l'expressió) en els darrers anys de govern CiU. Jo invito a mantenir aquest model de creixement i d'entorn.

Anònim Says:
20/5/07 17:41

votar CiU a Tarragona és votar PP.

Una ciutat on dia a dia l'Ajuntament s'encarrega de diferenciar entre barri i centre, entre dolents i bons, un Ajuntament que ha d'aprovar el POUM en campanya electoral, una ciutat on l'Ajuntament en 18 anys només ha fet 300 pisos de protecció oficial...

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!